مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک موروثی

باسلام
آیا بنده به عنوان یکی از وراث پدرم که مرحوم شده است و هنوز سند به نام وی می‌باشد ولی گواهی انحصار وراثت و مالیات بر ارث دریافت شده میتوانم از اداره ثبت درخواست عدم افراز ملک جهت فروش ملک بگیرم یا ابتدا باید به نسبت سهم وراث سند تک برگ دریافت کنیم سپس اقدام کنم.؟؟؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

یکی از وراث جهت صدور سند در دفتر خانه حضور پیدا نمیکند تکلیف چیست؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شماب نمایندگی از بقیه ور اث با گواهی انحصار وراثت می توانیم دادخواست تقسیم ترکه دهید و بعد نسبت به تفکیک هر یک از سهام شرکت ها اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما خودتان میتوانید از دادگاه تقسیم ترکه را بخواهید و بعد بابت گواهی عدم افراز و دستور فروش اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به عنوان احد وراث می توانید اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از اداره ثبت درخواست افراز بدهید عدم امکان را آنها تسخیص می دهند و گواهی بر این مبنا صادر می کند و بر اساس آن از طریق دادگاه دستور فروش بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دادگاه درخواست تقسیم و فروش کنید