مشاوره حقوقی رایگان - كميسيون ماده 100 شهرداری

با سلام.
جهت دريافت سند جهت ملكی كه در شهركی كه توسط يكی از تعاونيها ساخته شده (سال 1380 ساخته شده و تمام توافقهای لازم بين شهرداری و شركت تعاونی در زمان خودش انجام شده است) در حال پيگيری از شهرداری هستم. در حال حاضر ابلاغيه ای از كميسيون ماده 100 دريافت كردم مبنی بر اينكه با توجه به اينكه ميزان چندين متر ديوار كشی و فنس كشی انجام شده در حياط تخلف ساختمانی ما بوده است و لازم است توضيحات خود را ارائه كنيم.
خواهشمند در خصوص تنظيم دفاعيه و اصلا خلاف يا عدم خلاف بودن ديوار و فنس كشی راهنمايی بفرمائيد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" مداخله در دعاوی و دفاع از دعاوی در صلاحیت وکیل دادگستری است .

پرسشگر :

در خصوص تنظيم دفاعيه يا توضيحات براي توجيه دلائل ديوار كشي و فنس كشي و اصلا خلاف يا عدم خلاف بودن ديوار و فنس كشی راهنمايی خواستم.

یک وکیل

سلام" تنظیم لایحه دفاعیه در صلاحیت وکیل دادگستری است و برخی همکاران محترم متأسفانه تمایل دارند پکیج خدمات حقوقی (نگارش اظهار نامه رسمی ، دادخواست ، شکوائیه و لایحه دفاعیه) را که همه اش بطور یک بسته و پکیج جز خدمات حقوقی وکیل دادگستری است به طور تکه تکه و مجزا ارائه و به فروش برسانند مانند فروش اجزاء مختلف مرغ ذبح شده !!! اینجانب به انجام این نحو کار تا سرحد ممکن تمایل ندارم .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکاران موافق هستم