مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساختمانی

با سلام. کنار ساختمان ما یک ساختمان درحال ساخت هست که 4 متر نسبت به ساختمان ما و دیگر ساختمان‌ها رو به بیرون حال ساخت هست و این امر باعث مزاحمت و خراب شدن موقعیت ملک هست به شهرداری رفتیم گفتند مجوز داره حالا باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهیدو بعد دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس به استناد اظهارنامه و تامین دلیل گرفته شده دادخواست رفع ممانعت از حق بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کارشناس نظر داده که مزاحم است و عیر قانونیه به کمیسیون ماده 100 شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر همسایه مقررات فنی ساختمان را رعایت نکرده باشد و شهرداری پروانه ساخت خلاف مقررات صادر کرده باشد شما میتوانید در دیوان عدالت دادخواست به طرفیت شهرداری مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق کمیسیون ماده 100 شهرداری باید موضوع را پیگیری نمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید شکایت خود را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه می توانید طرح دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید