مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساختمانی

وقت بخیر. با توجه به عقب نشینی اکثر اهالی کوچه و خیابان ما ، یکی از همسایه ها بدون عقب نشینی سند را به هر طریقی از شهرداری شهرمی گیرند. آیا در حال حاضر که فروخته به فرد دیگری شهرداری ملزم هست قبل از انتقال سند به نام شخص جدید وی را مقید به عقب نشینی نماید یا مدام که به همان شکل سابق بدون اینکه ساختمان مذکور را بازسازی کنند و تغییراتی دهند، وی نیز می توانند به فروش برسانند؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر تا قبل از شروع به ساخت و ساز ملزم به عقب نشینی نیست. ولی معمولا در سند قید می گردد که ملک عقب نشینی دارد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت ساخت و ساز می بایست عقب نشینی انجام شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت نیاز به ساخت ساز باید عقب نشینی کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورت ساخت و ساز باید عقب نشینی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت ساخت و ساز باید عقب نشینی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت نیاز به ساخت ساز باید عقب نشینی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمان ساخت و ساز باید عقب نشینی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
روال قانونی به همین صورت است
و در زمان صدور سند ، عقب نشینی در سند ذکر نخواهد شد
ولی در زمان بازسازی یا تخریب ملک ، مالک مکلف است که عقب نشینی را انجام بدهد تا پروانه ساخت صادر بشود