مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساختمان

سلام وقت بخیر. ما یه ساختمان مسکونی ساختیم دارای پروانه و مجوز و ... هم هست. توی پروانه و نقشه چیزی از پارکینگ ننوشته بود مهندس ناظر هم چیزی به ما نگفت درمورد ساختن پارکینگ. حالا که تموم شده برای پایان کار رفتیم میگن باید پارکینگ داشته باشین در صورتی که تویه نقشه وجود پارکینگ ذکر نشه. بنیاد مسکن هم نقشمونو تایید کرده بود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون بنیاد مسکن نقشه شما را تایید کرده و پروانه ساختمانی بدون پارکینگ ، را صادر کرده است ، بنیاد مسکن
مکلف است که پایان کار به شما بدهد
و اگر نداد شما حتما در دیوان عدالت شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید