مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ...من و شوهرم یه خونه با وام مسکن یکم خریدیم که سه دانگ بنام هر کدوم شده... حالا پدرشوهرم میگه باید بری محضر بنویسی که مهریت که سه دانگ خونه بوده گرفتی... درصورتی که کل مهریه من سیصد که با مقداری طلا و سه دانگ خونه خریداری شده شوهرم... حالا من باید چکار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اقدامی لازم نیست بکنید . اگر سند خانه به نام شما شده هیچ کس کاری نمیتواند بکند . درصورت تمایل میتوانید تماس بگیرید.