مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام
برای مهریه اقدام شده و زوج پرینتی از حساب بانکی زوجه ارائه کرده که چندین سال پیش برای همسرم پول ریختم به ازای مهریه. آیا قابل اعمال است؟ آیا نبایستی از مراجع قانونی سند دریافت میکرده؟

پاسخ ها :

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام.درصورتیکه مدرکی که دلالت براین امرنماید که مبالغ واریزی به حساب زوجه بابت مهریه ایشان بوده است دراختیار مرد باشد بله درغیر اینصورت اگر مستندی نداشته باشد ادعایش قابل پذیرش نیست .به طور مثال ازخانم به طور مکتوب رسیدگرفته باشد یاخانم درجایی گواهی کرده باشد که من مهریه ام را وصول نموده ام

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، واریز وجه به حساب زوجه تحت ادعای پرداخت مهریه سندیت و اعتباری ندارد مگر به موجب اقرارنامه رسمی یا امضاء صورتجلسه دادگاه یا واحد اجرای احکام مدنی دادگاه .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

هر ادعای مورد قبول نیست و باید این امر را با ادله اثبات نمایند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اقرارزوجه یاگواهی گواهان مبنی براینکه پول واریزشده بابت مهریه بوده میتواندادعای شما رااثبات نمایدوالا صرف واریزی دلالت براثبات ادعا ندارد.موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکاران موافق هستم