مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

با سلام خودرویی درب بنگاه اتومبیل خریدم با تمام مدارک بعد از چند ماه از طریق پلیس10 فهمیدم شکایت فک پلاک روشه سند بنام شخص دیگر پلاک بنام شخص دیگریست صاحب پلاک در استان دیگریست و حاضر نمیشود دادگاه محلشون هم شکایت کردم رای صادر شده با عنوان اینکه باید صاحب سند شکایت شود و رای به ضرر من بوده چکار کنم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر وکالتنامه رسمی دارید اقدام نمایید در غیر اینصورت قرار عدم استماع صادر میشود و شکایتتان رد میشود باید مالک خودرو که بنام او هست اقدام نماید