مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی

سلام وقت بخیر. بنده حساب های بانکی توسط معاونت دادستانی فضای مجازی به علت شرط بندی مسدود شده. برج 3 .میخواستم ببینم هزیننه وکیل چقدر میشه. و سابقه کیفری هم ندارم.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به وکیل نیست و خودتان می توانید در سایت اعلامی اطلاعات خود را ثبت کنید و سپس حضورا مراجعه کنید موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با وکیل منتخب خودتون در مورد هزینه توافق کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در سایت دادستانی اطلاعات خود را بارگزاری نموده و حضوری پیگیر باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هزینه وکیل توافقی است -اگر برداشتی نداشته وباراول باشد تعهد می گیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما باید ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی در سامانه ثنا ثبت نام نمایید

و سپس در سایت دادستانی کل تمام مشخصات خود و گردش حساب های بانکی را وارد نمایید
و سپس زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد
و باید دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توافقی است
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اجازه اخذ وکیل داده نمیشود چراکه برای تعهد باید شخصا تشریف ببرید خیابان ظفر تهران

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بستگی به توافق شما و وکیل انتخابی دارد .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام هزینه وکیل یک امر توافقی است و بستگی به حجم پرونده دارد

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام بستگی به توافق شما با وکیل دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

من تهران هستم با 5 میلیون تومان حق الوکاله میتوانم برم اول پرونده را مطالعه کنم و بعد دفاع کنم و نیاز نیست خودتان بیایید تهران اینترنتی از شما امضا می گیرم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با وکیل خود به توافق برسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توافقی است.از طریق مرجع مسدودی پیگیری شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در سایت eers.ir ثبت نام و درخواست رفع مسدود کنید اگر مشکلی در ثبت نام پیش آمد با تلفن 113 تماس بگیرید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

کاملا توافقی. منتظر پیامک تعیین شعبه باشید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری
تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر اولین بارتان است اصولا تعهد اخذ ومشکلی ایجاد نمیشود