مشاوره حقوقی رایگان - جواب هیات نظارت برای رفع توقیف خودرو شخص ثالث

با سلام و درود من نیسان وانت خریداری کردم باقول نامه عادی فروشنده به من گفت مالیات نداره درصورتی هم مالیات داشت هم مالیات فک پلاک هم دادم ازش خواستم که پول اضافه رو بهم برگردونه تا پلاک وتعویض کنم هیچ پولو نداد زنش برای مهریه از اداره ثبت اقدام کرد ماشین و توراه اصفهان گرفتن رفت پارکینگ رفتم ثبت مدارک بهشان دادم بیمه به نام بنده بوده مالیات باکارت بنده پرداخت شده قول نامه قبض پارکینگ که ماشین درتملک من گرفته شده من حتی وقت تعویض پلاکم داشتم ثبت به نفع من رای صادر کرد ولی ده روز حق اعتراض داده رفته ثبت استان (سنندج) حالا یک ماه جواب ندادن راهی هست برم دادگاه شکایت کنم زود به ماشینم برسم تورو خدا راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا پیگیری کنید
اگر نمی توانید یا پاسخ مطلوبی به شما نمی دهند با بنده در ارتباط باشید تا موضوع شما مورد پیگیری قرار بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود حضوراً شعبه مراجعه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در این خصوص فقط هیات نظارت صلاحیت رسیدگی و اظهارنظر دارد