مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن بخشی از ودیعه توسط مالک

با سلام
من سه سال پیش ملکی را رهن کامل کردم امسال شهریور با مالک برای تمدید به نتیجه نرسیدیم موجر از شورای حل اختلاف دستور تخلیه گرفت و خونه را تحویل دادم و مبلغ رهن را به حساب دادگستری واریز کرد، برای دو ماه اجاره و اجرت المثل 200 میلیون تومان از پول را مسدود کرد و دادخواست اجرت المثل و هزینه دادرسی داد باتوجه به اینکه این مبلغ خیلی بالاست و موجب ضرر و زیان به من شده چون مجبور شدم با اجاره زیاد خونه اجاره کنم، آیا چگونه می توانم در جلسه دادگاه عمومی پیش قاضی ادعای ضرر و زیان داشته باشم و چگونه از خودم دفاع کنم؟ و آیا برای دوماه چقدر اجرت المثل و هزینه دادرسی بهش تعلق می گیرد؟ در صورتیکه این دوماه 450 میلیون من پیشش بوده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متاسفانه امکان مطالبه ضرر و زیان توسط شما وجود ندارد
زیرا توقیف قسمتی از مبلغ رهن ،
با موافقت مرجع قضایی بوده است

مبلغ اجرت المثل ماهیانه ایام تصرف ، توسط کارشناس تعیین میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر نمی توانید
میزان اجرت المثل توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هزینه دادرسی که در دادخواست مبلغ آن آورده شده است و اجرت المثل توسط دادگاه و کارشناسان محترم مشخص میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه دعوی خواهان رد شود یا به مبلغی کمتر از مقدار توقیف شده محکوم شوید می توانید پس از صدور حکم قطعی نسبت به مطالبه خسارت اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت دفاعیات خود را مطرح کنید تا بررسی شود