مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام زن من چندین بار از من خواسته که در رابطمان نفر سوم دیگری هم بیارم من فعلا باهاش برخوردی نداشتم و ب آرامی فقط گفتم کسی همچین کاری نمیپذیرد ولی از درون دارم می‌سوزم میتونم بخاطر این حرفش طلاقش بدم؟ و مهریه هم باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهریه را پرداخت کنید و درخواست طلاق بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوج می تواند هرز مان با پرداخت حقوق مالی زوجه وی را طلاق دهد
مهریه باید پرداخت گردد مگر توافق دیگری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی است ممکن است مشگلات روانشناختی داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است به مشاور خانواده و همینطور مشاورین متخصص در امور مذبور مراجعه نمایید تا همسرتان مورد درمان قرار بگیرد
در غیر این صورت بهتر است به صورت توافقی از همدیگر جدا شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مهریه حق شماست ولی این حرف ربطی به طلاق ندارد خیر نمی‌توانید با این حرف همسرتان طلاق بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی ولی باید مهریه اش را قسطی پرداخت کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دلیل محکمه پسند ارائه دهید صرف ادعا کافی نیست.
همسرتان در دادگاه می تواند اعلام کند شما چنین درخواستی داشتید
با صرف ادعا نمی توان طلاق گرفت باید دلیل ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قطع نظر از این موضوع
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود و گریزی نیست مگر با زوجه توافق نمایید.