مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

سلام.منو همسرم 10 سال هست ازدواج کردیم.اون از اولم میل جنسیه ضعیفی داشت و حاضر نیست هیچ جوره قبول کنه.من ازین موضوع واقعا نارحتم و برام سخته و دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم.یه جورایی دیگه ازش متنفرشدم.میتونم برای این موضوع درخواست طلاق بدم؟؟خانوم هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید این موضوع را ثابت کنید که موضوع به پزشکی قانونی ممکن است ارجاع بشه و اعلام کنید که بخاطر همین موضوع دچار عسر و حرج شده اید می توانید طلاق بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اثبات شود بله امکان پذیر است
بدیهی است زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت اقامه دادخواست ، زوج به پزشکی قانونی معرفی خواهند شد
و باید عسر و حرج زوجه اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید عسروحرج را مطرح کنید ولی تشخيص نهایی با دادگاه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مشخص نکرده اید زوج هستید یا زوجه شرایط متفاوت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه زوجه هستید در صورت اثبات آن از طریق گواهی پزشکی قانونی می تواند تحت عنوان عسروحرج زوجه دادخواست طلاق دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید با مراجعه به پزشکی قانونی عصر حرج زوجه را ثابت نمائید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی به موجب عسر و حرج اقدام به صدور رای طلاق میشود که پزشکی قانونی تایید کند از نظر قوای جنسی ایشان مشکل دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله شما تحت شرایطی می توانید درخواست طلاق بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهتر است از طریق مشاوره تحت درمان و تراپی قرار بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله در صورت اثبات ضعف جنسی زوج و عدم ارضا نیاز جنسی زوجه توسط وی در پزشکی قانونی امکان طلاق وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از مواردومصادیق عسر وحرج مشکلات جنسی زوجین وعدم توانایی در اینخصوص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید عسر و حرج خویش را اثبات نماید احتمالا زوج به پزشکی قانونی ارجاع داده میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مفارقت جسمانی به مدت طولانی یکی از علل عسر و حرج است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید دادخواست طلاق به درخواست زوجه تنظیم نمایید و بعد از اثبات عسر و حرج تان در این خصوص طلاق بگیرید