مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام خدمت بزرگواران حقوقی
سوالی از خدمتتون دارم در این مورد که اگر زن بخواد درخواست طلاق یک طرفه بده آیا عدم رضایت از رابطه ی زناشویی میتونی برای طلاق یک طرفه از طرف زوجه موجه باشه ؟ و اگر موجه هست طلاق چقدر زمان میبره؟ تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به این صورت خیر دلیل قانونی
برای طلاق محسوب نخواهد شد

شما باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید و یا به شرط مقرر در عقدنامه استناد نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
باید عسر و حرج تان را اثبات کنید و بهتر است وکیل بگیرید
مدت زمان قابل پیش بینی نیست متاسفانه
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر امکان پذیر از ممکن است مورد رای قرار بگیرد زمان و نتیجه به هیچ وجه قابل پیش بینی نمی باشد اما طلاق با توجه به اینکه می توان از او فرجام خواهی نمود زمان‌بر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر موجه نیست به این دلیل که قابل اثبات نیست و صرف ادعا است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً این نوع طلاق به نتیجه نمیرسد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد بررسي و با نظر متخصص يا پزشكي قانوني به درجه اي از عسرو حرج باشد كه احتمال دوام زوجيت نباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با اسیب و ضرر جانی همراه باشد از موارد عسر و حرج است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد لکن
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زن باید عسرو حرج خود را از این رابطه اثبات کند تا دادگاه حکم دهد و خیلی زمانی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله دلیل محسوب می شود ولی اثبات ادعای شما دشوار است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات آن و استناد به عسر و حرج امکان صدور طلاق تحت شرایطی می باشد