مشاوره حقوقی رایگان - تحت پوشش بیمه پدر

سلام وقت به خیر

من حدود دو سالی هست ک جدا شدم , و میخوام تحت پوشش بیمه پدرم بروم ، تا هم بیمه باشم هم حقوق در یافت کنم ,پدرم فوت کردن ،
من به سازمان تامین اجتمایی مراجعه کردم و درخواست دادم و منتظرم ک بازرس بیاد تا کارهایم تکمیل شود

اما از طرفی همسر سابقم بیمه من و دخترم رو رد میکنه , من چون مطمئن نشدم ک بازرس کارم رو تایید میکنه یا نه نرفتم تامین اجتمایی تا درخواست بدم بیمه از طرف همسرم قطع بشه , آبا به مشکل بر میخورم ؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

قرار گرفتن دختر مطلقه تحت پوشش بیمه پدر بیمه پدر بیمه