مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

با سلام، یه پسر حدود سه ساله دارم و تمام راهها برای ادامه ی زندگی با شوهرم بسته شده، تنها دلیل زندگی من با این مرد فقط پسرم هست، یه سوالی داشتم شوهرم عضو چندین شبکه مجازی مثل تلگرام و.... و همیشه سرش تو گوشی، من مطمئن هستم که با زنان دیگه در ارتباط هست و گوشیش رو قفل گذاشته، راهی هست بشه ازین راه ثابت کرد که فساد اخلاقی داره تا بتونم حضانت بچمو برای همیشه بگیرم تا ازش جدا بشم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

حضانت طفل زیر 7 سال با مادر است و بعد از آن با پدر براب اثبات عدم صلاحیت اخلاقی به دلایلی قوی تر از آنچه فرمودید نیاز هست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم