مشاوره حقوقی رایگان - تیر برق

سلام
اداره برق برای انتقال برق به روستای بالای 2 تا تیر برق از زمین ما رد کرده است ( حدودا 25 سال قبل )
حالا این 2تا تیر برق درست وسط زمین ما قرار داره و با حریم نزدیک 2 هزار متر از زمین های مارو اشغال کرده
به اداره برق مراجعه کردیم برای جابجایی هر تیر برق 8 میلیون می خوان
تو روستا حدود 40 تا تیر برق هستش
که از زمین های اهالی روستا رد شده
زمین هم دارای سند اصلاحات ارضی می باشد
حالا ما می تونیم از اداره برق شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هرکس می‌تواند در نظام حقوقی از شخص دیگر شکایت میکند مهم اثبات آن است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید لیکن باید دلایل و مدارک مثبت ادعای خودتان را ارائه نمایید چرا که صرف شکایت کافی نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اول ازهارنامه بعد دادخواست جابجایی تیر برق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما شکایت نمایید
و نتیجه خواهید گرفت