مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن حقوق توسط کارفرما

با سلام وادب خدمت شما
بنده در یک شرکت تولیدی کار میکنم در مرداد ماه سال 90 شرکت تعطیل و مجدد دی ماه باز شد و قرارداد بر اساس حقوق و مزایای قبل از تعطیلی بسته شد این شرکت در سال 91 با عقد قرارداد جدید حقوق پایه و حق مدیریت رو کم کرد و تا الان هم با حفظ سمت مشغول بکار هستم
سوال بنده اینست که ایا کارفرما میتوانست حقوق رو کم کند یا اجازه چنین کاری را نداشتند در ضمن یکی از همکاران بنده بعنوان کارشناس ارشد 9ماه بعد ترک کار و به شرکت دیگری رفتند و با شکایت حقوق کسر شده خود رو گرفتند ایا بنده با شکایت میتوانم به حق خود برسم
ممنون