مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر یکبار ضرب و شتم

عرض سلام. حدود یکسال که با خانمم اختلاف پیدا کردیم و بدون دلیل از خونه رفتن و با پیگیری هایی که کردم دادگاه عدم تمکین خانم رو دادن و ناشزه محسوب میشه. الان چند ماه درخواست طلاق داده به خاطر عسر و حرج. دوسال باهم زندگی کردیم. یه اتفاق افتاد اوایل زندگی که خانمم لیز خورد و پاش شکست الان شکایت کرده که من اینکارو کردم و دو نفر شاهد خاله و شوهر خاله خودشو اورده شهادت دادن که من به اونا گفتم که خانمم من هلش دادم و پاش شکست. درگیر اون پرونده هستم. ایا با این اوصاف دادگاه حکم طلاق میده به خانمم درصورتیکه که من کاملا میخام‌خانمم برگرده سر خونه باهم زندگی کنیم. اون شکستگی سه سال پیش بوده و ما بعد اون‌ مسیله حتی دوسال بدون هیچ مشکلی زندگی داشتیم . ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر دادگاه تشخیص عسر و حرج داد حکم طلاق خواهد داد و شما کاری نمیتونید بکنید.