مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت

سلام من 17 سالمه تا الان که بزرگ شدم پدرم برام کاری نکرده و با اینکه مادرمم بود ولی پدرم سمت زنای دیگه میرفت و هیچ اهمیتی به ما نمیده و پول تو جیبی هم نمیده بهمون من دیگه از این وضعیت خسته شدم میخوام شکایت کنم میشه یه راهنمایی خوب بکنید بهم که باید چیکار کنم..

پاسخ ها :

یک وکیل

به جای شکایت از پدر به دنبال احترام به ایشان باشید. اگر پسر هستید باید خودتان در کنار تحصیل کار کنید. اگر دختر هستید با به دست آوردن دل بابا ازش خرجی بگیرید. شکایت بنیان زندگی را نابود میکند