مشاوره حقوقی رایگان - اتباع خارجه

سلام همسرم تبعه افغانستان هست و هیچگونه مدارک از داخل ایران تاکنون نگرفته ولی شناسنامه کشور خودشون داره و پاسپورت مال سال 91 که باهاش داخل ایران وارد شده ما سال 91 با هم ازدواج کردیم و خانوادش افغانستان زندگی میکنن الان بنده بصورت قانونی باید چگونه و از کجا برای گرفتن مدراک ایرانی برای همسرم اقدام کنم ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اولا ایشان نمیتواند به این راحتی تابعیت ایران را بگیرد . ثانیا باید ازدواج شما (درصورت وجود شرایطی که اداره اتباع خارجه اعلام کرده) قانونی ثبت شده و به لحاظ عدم ثبت آن جریمه قانونی را بپردازید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم