مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه دادن به همسر

سلام علیکم
بنده دارای مشاور املاک هستم و به دلیل همسرم هر روز از من درخواست می‌کرد که منزل و زمینی که دارم رو بطور سه دانگ از منزل و سه دانگ از زمین رو با نوشتن مبایعه نامه بعنوان اینکه به ایشان فروختم تنظیم کنم و این کار رو کردم و مبایعه نامه بطور جداگانه سه دانگ منزل و زمین رو طبق تنظیم فروش نامه بنام ایشان زدم و مهر و امضای خودم رو زدم و ایشان این برگه رو در منزل امضا نموده و هیچ پولی ردو بدل نشده و هیچ شخصی بعنوان شاهد در زمان تنظیم سند حضور نداشته و زمانی که کرونا اومده و املاک خودم رو جمع آوری و از این شغل دست کشیدم و به همین دلیل خانم بنده از داخل مبایعه هر سه برگه رو برداشت و برده یک و دو نفر بعنوان شاهد امضا زدن سوال بنده این هست با توجه به اینکه ملک خودم رو در املاک خودم بنام ایشان زدم با مهر و امضا خودم و پولی هم پرداخت نشد و بعدا شهود امضا کردن جنبه قانونی دارد و یا بنده میتوانم کاری کنم این مبایعه نامه باطل و غیر معتبر شود خواهشا راهنمایی کنید چون ایشان چند روزی هست بر علیه بنده شکایت نموده و 22 آذر رسیدگی پرونده بوده بند حضور پیدا نکردم و مجدا برای بنده ابلاغ صادر شد ولی ابلاغیه رو هنوز رویت نکردم تاریخ دادگاه رو بدونم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم فدای محبت شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امضا بعدی مبایعه‌نامه توسط کارشناس رسمی قابل تشخیص است

با توجه به مفاد مبایعه‌نامه ،
امکان ابطال قرارداد یا مطالبه ثمن معامله وجود خواهد داشت

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

تقاضای ابطال مبایعنامه بدین به جهت صوری بودن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به زوجه اظهارنامه ارسال کنید و رجوع از هبه را اعلام کنید
بعد از اعلام رجوع از هبه مجدد به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست رجوع از هبه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی بیشتر دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتی که معامله صوری باشد قابل ابطال است...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید عنوان کنید جعل صورت گرفته و امضا ها بعدا به مبایعه نامه مذبور اضافه شده است . امضاهای ثانویه توسط کارشناس مربوطه تماما قابلیت تشخیص را داراست . می توانید تحت شرایطی معاملات را فسخ کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سامانه ابلاغ را چک کنید ممکن است رای صادر شده باشد