مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن بیمه

سلام .. خسته نباشید ... ببخشید من سال 97 عمل مینیسک انجام داده بودم که خوب شده بودمو مشکلی نداشتم تا اینکه دو روز پیش تو سرکار میافتم همون پام از زانو استخونش ترک برمیداره و میشکنه و شکایت کردم ولی پیمانکار میگه از بیمه پرسیدم که ایشون قبلا عمل داشته و مشکلی واسش پیش نمیاد که از بیمه گفتن اینجوری طرفی که افتاده از طرف بیمه جریمه میشه چون میخواد دور بزنه بیمه رو که من خواستم از شما مشاوره بگیرم که همچین چیزی میتونه باشه و عمل جراحی ربطی داره به این اتفاق....خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما حقوقی نیست باید از بیمه جویاشوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال حقوقی نیست از بیمه جویاشوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کارشناسان بیمه موضوع را با دقت بررسی می کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر آسیب دیدید و بیمه مکلف است هزینه را پرداخت کند .دور زدن بیمه نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شکایت خود را پیگیری نمایید و درخواست مطالبه دیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
عمل جراحی ربطی به حادثه ندارد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
اشتباه گفته اند به بازرسي كار مراجعه و گزارش حادثه را بگيريد و در دادسراي محل شكايت نماييد و مطابق معاينه پزشكي قانوني ديه اخذ نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خسارت به شما تعلق می گیرد و می توانید از طریق اداره بیمه موضوع مذبور را پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شکایت خود را پیگیری نمایید و درخواست مطالبه دیه نمایید