مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

بنده در سال 95 در زمان سربازی به علت تخریب دوعدد فشنگ جنگی کلاس بازداشت شدم و به دلیل نداشتن وثیقه تا روز دادگاه دوروز در زندان بند نظامی موندم بعدشم رفتم دادگاه جریمه و اضافه خدمت خوردم الان بعد از گذشت چندسال رفتم از سامانه ثنا گواهی گرفتم نوشته فاقد سو پیشینه کیفری ولی برای کار گفتن برم از آگاهی تشخیص هویت گرفتم اون مورد رو آورد الان من باید چه کاری انجام بدم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دایره سجل کیفری دادگستری مراجعه کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید درخواست اعاده حیثیت و رفع سوء اثر از سجل کیفری بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طبق قانون سو پیشینه موثر به دو سال حبس به بالا گفته می شود.
این مورد شما سو پیشینه غیر موثر است و نباید مانع استخدام شما شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير سو پيشينه مؤثركيفري نداريد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

نگران نباشید شما دارای سابقه کیفری موثر نمیباشد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

حضرتعالی فاقد سوء سابقه موثر کیفری می باشید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ملاک گواهی عدم سو پیشینه است