مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ملک بدون آدرس و اداره ثبت

درود. اجرای احکام کیفری برای مزایده نیاز به آدرس پلاک داشته و منو به ثبت اسناد ارجاع داد که متاسفانه کارشناس مربوطه مرخصی بود و در بایگانی به پرونده مربوطه اعلام کرد که ما تا حالا سند مربوطه را صادر نکردیم و آدرس در پرونده موجود نیست. به اجرای احکام مراجع کردم در کمال ناباوری کارشناس اداره ثبت با آدرسی که در پرونده موجود نبوده در اداره مربوطه کارشناسی قیمت انجام داده.
1: وقتی ثبت و اسناد آدرس نداره چطور کارشناس داره؟ و در مدرک وثیقه اجرای احکام آدرسی ذکر نشده بوده
2؛آیا احتمال تقلب و جعل وجود دارد؟
3؛ ملک مشاع میباشد که3 دونگ اون وثیقه شده. آیا در صورت تقلب و جعل چه بر سر مزایده و پرونده می آید؟
4: آیا متهم میتواند در این حین آزاد و مقصر نباشد. 91 روز حبس دارد که 2 سال پیش باید خود را معرفی میکرده
ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال مبهم هست . مزایده ملک تابع تشریفات قانون اجرای احکام مدنی هست . اگر از روند اجرا شکایتی دارید باید به دادگاه اعلام کنید.