مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد و جلوگیری از پاس چک صادره ثمن

با سلام
یک واحد آپارتمان خریداری کردم به مبلغ 450 میلیون تومان با سال ساخت 98 نوساز سه عدد چک دادم و با پرداخت دو تا از چک هام خونه رو تحویل گرفتم و فقط یه چک سومبه مبلغ 95 میلیون تومان مونده پاس کنم که برای آخر شهریور هست و مبلغ 75 میلیون هم برای تنظیم سند که تاریخ99/11 هستش مونده.
مالک باید با پرداخت دوم واحد رو ساختمان رو کامل تحویل میداد که از دو آسانسور یکی رو نصب نکرده و کنتور برق نصب کرده و ..... مهمتر از همه بعد از تحویل متوجه شدم این ساختمان حداقل 4 سال به صورت نیمه کار بوده و جواز ساختش از 6 سال پیش بوده و به من هم نگفتن و در قولنامه به اسم نوساز و سال ساخت 98 به من دادن. مورد دیگه اینکه متراژ تو قولنامه 85 متر ذکر شده و بعد از تحویل متوجه شدم حدود 76 متر هست. و علاوه بر اینها هنگام قرارداد کد رهگیری صادر نشد و گفتن به دوسال ساختمان عوارض شهرداری بدهکاره و باید مفاصاحساب بگیره که بعد از تحویل فهمیدم نزدیک به سه ملییارد تومان ساختمون به بانک بدهکاره. خلاصه هم دروغ گفتن هم هنوز ساختمون رو کامل نکرده. میخواستم بدونم میتوان جلوی چک آخرم رو قانونی بگیرم یا حق فسخ و درخواست خسارت میتونم بکنم. در ضمن چک در وجه دو مالک و بابت خرید یک واحد آپارتمان به شماره قرارداد مبایعه نامه صادر شده

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
البته نیاز به رویت قرارداد تنظیمی دارد ولی با این توضیحات مختصر احتمالا بتوانید فسخ نمایید ولی بهتر است به یک وکیل دادگستری مراجعه و مشورت نمایید