مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

باسلام من در سال 99برای استخدامی درجه داری در خواست دادم با مدارک دیپلم در معاینه اولیه رد شدم و بعد در بیمارستان رد شدم اگر بخوام با لیسانس و یا فوق دیپلم درخواست بدم می‌تونم یا کلا رد میشم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید
یا از مرجع مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می بایست از ارگان مربوطه باتوجه به شرایط استخدامی پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر علت رد شما مرتفع شده است بله می توانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بررسی کنی که بابت چه بیماری رد شدی و آیا الان ان بیماری را بازهم داریه نه