مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد پیش فروش

با سلام من آپارتمانی را در تاریخ 92/1/31 پیش خرید کردم که تمام موارد قرارداد از جمله پلاک ثبتی و آدرس مورد معامله نوشته شده است که منطبق با پروانه ساختمان و سند محل احداث آپارتمان دارد در مقابل شخصی قراردادی دارد که تاریخ آن 92/1/15 می باشد ولی فاقد پلاک ثبتی و آدرس می باشد سوال این است که کدام قرارداد در دادگاه قابل استناد است متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
آن قراردادی که تاریخش مقدم است .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعد از تصویب قانون پیش فروش اپارتمانها در سال 1389و ایین نامه اجرایی و الحاقی ان در سنوات بعدی امکان انعقاد قراردادپیش فروش بصورت سند عادی مجاز نیست