مشاوره حقوقی رایگان - رهن و اجاره خانه با بنگاه

ما یه خونه ای رو بهمن خریدیم 250 تومن از 430 تومن رو دادیم و قرارداد رو نوشتیم ولی چون سند آماده نبود 83 موند واسه سند 100هم همونجا نوشتن واسه رهن که خود فروشنده بشینه تا یه سال. تا سند آماده شد شد اول تیر ماه. ما 5 تیر رفتیم محضر و سند رو زد به نام من. بنگاه از من و فروشنده امضا گرفت گفت خودم بعدا قولنانه رو تنظیم میکنم منم بر حسب اعتماد قبول کردم.حالا رفته از 20 تیر نوشته. با اینکه خودش تو قولنامه نوشته تاریخ تنظیم 5تیر ولی توضیحات نوشته از 20تیر تا 20مهر سال بعد به مدت 15ماه.
اولا تکلیف اون بهمن تا تیر یعنی اون 5 ماه چی میشه؟ دوم اینکه وقتی ما 5 تیر رفتیم محضر و امضا کردیم چرا زده از 20 تیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

چرا را از اعتماد خودتان باید بپرسید. وقتی قرارداد را امضا کرده اید یعنی همه چیز را پذیرفته اید مگر اینکه وکیل بگیرید و بتونید ثابت کنید که از سفید امضای شما سوء استفاده شده است. پس از ثبوت قرارداد باطل میشود .