مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر برای دختر

با سلام من خانمی 60 ساله هستم (مطلقه) سه خواهر دارم که از مستمری همسرانشان استفاده میکنند. آیا اگر من مستمری پدرم که 19 ساله فوت کرده اند را بخواهم بگیرم حتما باید خواهرانم اطلاع داشته باشند؟ در صورتی که حقوق دارند و همه بالای 55 سال سنشون هست. لطفا راهنمایی بفرمایین چون من نمیخام اونها از طلاق من اطلاع داشته باشند .
با تشکر از لطف و عنایت شما وکیل گرامی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. اگر مجرد و بیکار باشید تحت شرایطی تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حقوق به سما تعلق میگیرد
در این شکی نیست
اما اوصولا متوجه نمیشوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما می توانید با طلاقنامه و مدارک خود به بیمه مراجعه کنید و پیگیری کنید
البته ممکن است در زمان تحقیق متوجه موضوع شوند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به صندوق بازنشستگی درخواست بدهید و
مدارک را ارائه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر همسر و مستمری نداشته باشید بله میتوانید بگیرید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت تجرد و عدم اشتغال با درخواست از واحد تامین اجتماعی مستمری پدر به شما تعلق میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما با گواهی حصر وراثت و اسناد هویتی به ارگان مربوطه مراجعه کنید بدیهی است اصولا پس از مدتی باخبر خواهند شد....