مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس

سلام بنده 5ماه پیش یک خودرو اقساطی خریداری کردم در بنگاه قولنامه نوشته شد اما گفتن به خریدار قولنامه نمیدهند شرایط مبلغ 14میلیون پیش پرداخت کردم و مبلغ 680 هزار تومان 10 برج قسط شد. که 5ماه از معامله گذشته 5 قسط پراخت شده . نکته اینجاست هم پول پیش و هم اقساط به بهانه اینکه حسابم مسدود شده بحساب افرادی که فروشنده گفته بود ریخته شد چند روز پیش فروشنده به بهانه تعمیر ماشین منو به جلوی تعمیرگاه کشاند و به بهانه پارک کردن درست جلوی تعمیرگاه ان را ربود با کلی لوازم شخصی مدارک شناسایی
در این زمینه هم موقع معامله و هم موقع ربوده شدن شاهدین وجود دارن حال باید چه کنم ممنون میشوم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید تا بتونید احقاق حق کنید