مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خسارت مالی

سلام. تصادف با خسارت مالی اتفاق افتاد و مقصر من بودم. مامور بیمه اومد و کارشناسی کرد. یه مبلغی رو برآورد کرد طبق بیمه و اما بعد به طرف مقابل گفت از مقصر شکایت کن و پول بگیر ازش!
حالا ازم شکایت کرده. اما نه در شهر محل حادثه.
تصادف در تهران اتفاق افتاد اما در شهرستان شکایت کرده. مگه نباید در شهر محل حادثه شکایت کند!؟ اگه اینطوره من چه اقدامی باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید به صلاحیت دادگاه اعتراض کنید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و لایحه بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله ارسال لایحه و مستندات به صلاحیت دادگاه ایراد وارد نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادخواستی که ثبت کرده است ایراد دارد و حتما به صلاحیت دادگاه مذبور طی ارسال لایحه ای معترض شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در آدرس محل آدرس خوانده باید دادخواست بده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند رویت دقیق مدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادسرای محل وقوع جرم معنی محل وقوع تصادف که تهرانی باشد صالح به رسیدگی است

شما می توانید که یک لایحه نسبت به صلاحیت دادگاه اعتراض کنید

شرکت بیمه موظف از تمام خسارت را تا سقف بیمه شما بپردازد و نیاز به پرداخت شما نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادگاه محل وقوع جرم ، صالح به رسیدگی میباشد
ایراد عدم صلاحیت مرجع قضایی را مطرح نمایید