مشاوره حقوقی رایگان - مجتمع تجاری

سلام من 15 سال سابقه کار در یک مجتمع تجاری دارم تواین 15 سال درقسمت امور مالی واداری و5 سال به بالا مدیر ساختمان بوده ام دوماه پیش بدون هیچی دلیلی اعضای هیئت مدیره تصمیم گرفتن بنده را از دفتر اخراج کرده وبیرون از دفتر باهمین پست ادامه بکار بدهم وبه من گفتن شمادیگر حق ندارید وارد دفتر شوید قفل دفتر را عوض کردن من بخاطر توهینی که به من شده بود از اعضا خواستم دلیل کارتون چیه هیچ جوابی به من ندادن یک ماه بیرون از دفتر من کار کردم دیدم بدون دفتر و نمیتونم به کارهای ساختمان رسیدگی کنم چون دسترسی پرونده ها نداشتم به اعضای هیئت مدیره گفتم من بدون جایگاه نمیتونم کارم را درست انجام بدهم لطفاً تجدیدنظر کنید از اخراج کردن من از دفتر یا دلیل ومدرک برایم بیاورید هیچی جوابی ندادن من الان دوماه ترک کار کرده ام وتوی همون هفته اول سنوات بنده را پرداخت کردن بدون اینکه به بنده اطلاعی بدهند وتسویه ای انجام نداده ام هیچی امضایی مبنی براینکه بنده با آنها تسویه انجام داده ام انجام نداده ام چند بار ازشون خواستم من کارم را میخاهم و پست قبلی من را بدهید هیچ جوابی ندادن الان جای من توی همون دفتر نیرو جدید استخدام کردن اگر من نیروی اضافه بودم دردفتر چطور نیرو جدید استخدام کردن من چطور میتوانم ار هیئت مدیره شکایت کنم جایی که کار کردم تجاری هستش وبخش خصوصی بنده اونجا کارمند ارشد بوده ام لطفاً راهنمایی کنید بکجا شکایت کنم و پستم راپس بگیرم ممنون میشم از راهنمایتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما ثبت نام و طرح شگایت نمایید و سپس شکایت خودتان را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند رویت دقیق مدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا می بایست از طریق دفاتر خدمات دولت شکایت خود را به ثبت برسانید و سپس به وزارت کار مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد تعیین نوع پست استخدامی شما ، هیات مدیره تصمیم خواهد گرفت

ولی در صورت اخراج شما ، شما باید در هیات حل اختلاف شکایت نمایید و درخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هبات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید