مشاوره حقوقی رایگان - دستور توقیف خودرو برخلاف قانون توسط قاضی

سلام. بر خلاف قانون قاضی دادگاه به جهت خصومت شخصی دستور توقیف خودرو اینجانب را صادر نموده ( البته توقیف در ید خودم با اخذ تعهد به عدم استفاده بعنوان امین ) به انضمام اینکه به جهت اظهار نظر ماهوی پیشین، فاقد صلاحیت رسیدگی بوده است که در این خصوص هم ایراد رد دادرس از سوی بنده به قاضی متخلف ارائه گردید. سوال اینکه دستور توقیف غیر قانونی به استناد چه ماده ای جرم محسوب میشود !؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

توقیف غیر قانونی در قالب درخواست قابل بررسیست و نیازی به ذکر ماده نیست زیرا توقیف و یا قرار تامین از اختیارات قاضی است