مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی

در سال 94 پرونده ای داشتیم در دادگاه باهنر در خصوص چک برگشتی پرونده مالی که سال 97 در اخرین جلسه تقاضای تقسیط و اعسارش پذیرفته نشد و حکم جلب این اقا صادر شد
الان یک ماه در زندان اوین بسر میبرد و تقاضای اعسار داده که قرار است در 6 شهریور در همان شعبه رسیدگی شود
امروز از سامانه پیامکی امده که
پرونده در انتظار تصمیم قضایی است
و پرونده با علت طرح نیابت قضایی نسبت به محکومیت مدنی حکم به پرداخت وجه نقد صادر شد در دادسرای عمومی و انقلاب دماوند
که داخل سایت شماره اولیه پرونده که برای سال 94 خورده است
ایا امکان داره این پرونده که الان تو اجرای احکام هستش و 10 روز دیگه وقت رسیدگی داره بتونن نیابت بگیرن ببرن دماوند داسرای عمومی انقلاب؟؟؟