مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه بعد از تصادف جرحی وشکایت از راننده مقصر بعد از رای نهایی دادگاه

با سلام بنده 1401/02/17تصادف جرحی به عنوان سرنشین خودرو داشتم.ومراحل رفتن به پزشک قانونی وگرفتن نامه اخر پزشک قانونی پرونده خود را در تاریخ05/23در دادگاه مربوطه تشکیل داده .ودر ان تاریخ از رای قاضی در تاریخ 02/29.گردیدم.باتوجه به اینکه در تارخ رای صادره هیچگونه شماره ای در ثنا وپرونده خود جهت اطلاع از رای صادره نداشتم ومدت تجدید نشر رای تمام گردیده کاری که اعتراض به رای چگونه است؟؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید و موارد مذبور را عنوان نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند رویت دقیق مدارک است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک خود را به یک وکیل نشان دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما
حضوری پيگير ماجرا شوید