مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف جرحی

با سلام
در خصوص اتهام آقای ح.ج، فاقد سابقه محکومیت کیفری مؤثر ، آزاد با قرار التزام به حضور با تعيين وجه التزام دایر بر ایراد صدمه بدنی غیر عمدی ناشی از بی احتیاطی در امر رانندگی موضوع شکایت خانم م.س، با عنایت به شکایت شاکی ، گزارش ضابطین قضایی مبنی بر وقوع سانحه و با توجه به نظریه کارشناس فنی تصادفات که مصون از اعتراض باقی مانده است و گواهی پزشکی قانونی مندرج در پرونده ، دادگاه ارتکاب بزه انتسابی به متهم را محرز و مسلم دانسته، به استناد مواد 448-449-488714-489 از کتاب چهارم و ماده 717 از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی، با رعایت بند اول ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین ، متهم را از لحاظ جنبه خصوصی بزه به پرداخت -1 سه هزارم دیه کامل انسان مسلمان بابت دیه سیاه شدگی ساعد راست -2 یک و نیم هزارم دیه کامل بابت دیه کبودی بازوی راست 3- یک درصد دیه کامل بابت ارش کشیدگی تاندونی مچ پای راست در حق شاکی محکوم مینماید که باید ظرف مدت دو سال قمری از تاريخ وقوع جرم (1402/11/09) که در هر سال نصف دیات متعلقه را بپردازد و از لحاظ جنبه عمومی بزه ، به پرداخت مبلغ شش میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم مینماید رای صادره غیابی و ظرف مدت 20 روز پس از ابلاغ واقعی قابل واخواهی در همین دادگاه و پس از آن در خصوص پرداخت دیه با توجه به میزان دیه قطعی میباشد و نسبت به سایر موارد ظرف مدت 20 روز قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان ..... می باشد.

ماشین هم بیمه داره خواستم بدونم این مبلغ دیه رو بیمه پرداخت باید بکنه یا خودم؟
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است و

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بیمه تا سقف تعهدات خود در مورد پرداخت مسئولیت دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و مستندات شما کاملاً بررسی شود تا بتوان بر اساس گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده می‌بایست جهت پاسخ درخور حقوقی تحت بررسی قرار گیرند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما نیازمند بررسی بیشتر حهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است