مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم با داشتن شوهر خودم سرپرست خانواده شوم

باسلام عرض ادب .. همسر من کارت خدمت ندارد من نیز شاغلم هرجا که درخواست برای وام بدم از هر ارگانی میگن تو شوهر داری سرپرست خانواده نمی‌باشم در صورتی که همه ی مسولیت زندگی رو من به دوش میکشم کجا باید برم اقدام کنم که منو سرپرست خانوادم کنند سه فرزند دارم میخام نامه ای از ارگانی برام تایید کنند که منو سرپرست معرفی کنند برای دریافت وام به مشکل نخورم باتشکر از شما

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به اداره سرپرستی دادگستری مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا بد سرپرست بودن زوجه احراز و اثبات گردد