مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری کمیته امداد

با سلام. بنده مستمری بگیر کمیته امداد بوده ام که دهک من را 6 اعلام کرده اند و میخواهند مستمری مرا قطع کنند در حالیکه من زنی هستم سرپرست خانوار و بدون شغل مشخص و ثابت و سایت اعتراض هم بسته است.تکلیف من چیست و چه باید بکنم ؟چگونه اعتراض خود را به مسئولین اعلام‌کنم

پاسخ ها :

یک وکیل :

به صورت حضوری به کمیته امداد مراجعه فرمایید انشاالله درست خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
حضورا از طریق مرجع مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به فرمانداری شهرستان مربوطه رجوع کنید اگر افاقه ننمود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از همان کمیته امداد باید پیگیری کنید. موضوع در صلاحیت همان اداره است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سوال شما حقوقی نیست ولی اعتراض به دهک محدود به زمانی خاص و تعیین شده بود هر چند که اشخاصی که معترض شدند نتیجه ای که میخواستن وصول نکردند .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فرمانداري و هدفمندي يارانه ها اعلام و پيگيري نماييد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق فرمانداری یا سازمان هدفمندی اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به سازمان هدفمندی یارانه ها و فرمانداری مراجعه نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

از طریق فرمانداری یا سازمان هدفمندی اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فرمانداری اعتراض نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به همان کمیته امداد مراجعه کنید وظیفه دارند که موضوع را پیگیری نمایند

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از کمیته پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی حضورا به کمیته امداد مراجعه کرده و موارد مذبور را با آنان در میان بگذارید