مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خودسرپرستی

همسر بنده به دلیل مشکلاتی که داریم گذاشتن رفتن و من اواره شدم و هیچ جوره حاضر به طلاق دادن نیستن و جدا از هم زندگی میکنیم بنده میخوام طرح جهش مسکن ثبت نام کنم و گزینه خودسرپرستی انتخاب کنم بعدا باید چه جوری ادعام ثابت کنم با توجه به اینک جدا نشدیم ایا من جزو زنان خودسرپرست حساب میشم یک فرزند هم دارم دختر که تنها شاهد من ایشون هستن

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله ثبت نام کنین به مجرد ها هم این سری تعلق میگیره استشهادیه محلی هم قبول میکنن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طرح جهش مسکن نسبت به متاهلین و افرادی که فاقد منزل باشند نیز تعلق خواهد گرفت لذا می توانید اگر شرایط این طرح را دارید نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید اگر شرایط این طرح را دارید نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایید