مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی زنان عائله حکومت

باعرض سلام ووقت بخیر مادری27ساله هستم دخترکوچولوی دوساله دارم وسه ساله استخدام رسمی وزارت بهداشت شاغل بیمارستان منطقه ای محروم با فاصله 700 کیلومتر ازشهرستانم هستم یکساله ازهمسرسابقم جداشدم وحضانت دخترمو به عهده گرفتم مادرم معلولیت وپدرم ایثارگرجبهه وپیر هستن با بدبختی 18روز بچمو پیش پدرمادرپیرم میذارم ومیرم سره کارو12روز پیش دخترم وخانوادمم آیا دراین سرزمین هیچ قانونی وجود نداره که به خاطرش به من انتقالی بدن که کناره خانوادم دخترم باشم که بچم بیش از این آسیب نبینه ؟؟قانون حمایت از زنان سرپرست خانواده پس چیه مگر رهبر محترم نگفتن زنان سرپرست خانواده عائله حکومت اند ودربرابرشون مسئولن پس چرا خانم انسیه خزعلی برای امثال من کاری نمیکنه وقتی من استخدام شدم شوهر داشتم الان یه زن بی کس وغریبم تویه شهرغریب باهزار جور بدبختی ودندون گرد ازشما وکلای محترم خواهشمندم منو راهنمایی فرمایید من حاظرم به خاطره دخترم هرکاری کنم من یه مادرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دیوان پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی انتقالی خود را با شرح شرایط از ارگان مربوطه تقاضا نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق ارگان مربوطه اقدام کنید اگر نتیجه نداد با ارائه مدارک از طریق دیوان عدالت اداری دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی دقیق انجام شود و سپس نظر قطعی داد