مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به پرونده طلاق در دیوان عالی کشور

با سلام زوجه درخواست طلاق کرده و در دادگاه بدوی رای به نفع زوج صادر و در دادگاه تجدیدنظر رای به نفع زوجه صادر شده زوج درخواست فرجام خواهی کرد در دیوان رای بعلت نقص تحقیقات نقص شد و پرونده مجددا به دادگاه تجدیدنظر برای بررسی مجدد ارسال شد در دادگاه تجدیدنظر رای قبلی خودش و نقص و رای به نفع زوج صادر کرد ( تایید رای دیوان ) و مجدداد زوجه به رای اعتراض و پرونده مجددا به همون شعبه دیوان ارسال شد.
سوال از شما عزیزان این است که احتمال تایید رای در دیوان چقد است و دفعه قبل رای دیوان کمتر از دوماه اعلام شد ولی الان هنوز بعد 4 ماه رای صادر نشده حدودا مدت رسیدگی پرونده ها در دیوان چه مدتی است
با تشکر فروان از شما سروران

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

احتال تایید 70 درصد است