مشاوره حقوقی رایگان - سه دانگ سه دانگ شریک خودرو سنگین

باسلام خدمت وکلای محترم .یکسال است خودرویی راخریداری کردم با خواهرم وبه صورت سه دانگ سه دانگ هست ولی پلاک به نام خودم هست .حال از دست من شکایت کرده وحق وزحمه میخواد .در صورتی که حق وزحمه ایشان پرداخت شده.وحالا به هیچ وجه حاضر نمیشود نه به بنگاه بیاید نه تکلیف ماشین رامشخص میکند.ایا میتوانم بدون اجازه دادگاه سه دانگ خودم را بفروشم یا واگذار کنم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خودرو متعلق به کسی است که پلاک با نام وی است مگر خلاف آن اثبات شود

یک وکیل :

درود:
1؛شماصاحب مال مشاعی هستیدوهرگونه تصرف درایت مال اعم از استفاده ،فروش،اجاره ویاحتی تعمیر این خودروبایستی با اجازه شریکتان باشد وگرنه اقدام شمافضولی وغیرقابل استناد به شریکتان میباشدمگرایشان بعدازهراقدامی آنرا تأئیدنمایدوگرنه شمامسؤول تمامی خسارات ونقصانهای احتمالی وارده هستید.
2؛بنابراین برای اینکه اقدامات شما در مورد این مال مشاعی و شراکتی،موثرباشدحتمابایستی با اجازه شریک باشدواگراقدامی ضروری بوده و شریکتان بدون عذر موجه مانع اقدام شود آنوقت میتوانید با مراجعه به مرجع قضایی ذیصلاح اقدام لازم را انجام دهید.
درنهایت هراقدامی در مورد مال با اجازه شریک و یا حکم مرجع قضائی ولاغیر.
مؤیدباشید.

یک وکیل :

با سلام
بله میتونین دادخواست فروش مال مشااع بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه ایشان هم مالک است می توانند اجرت المثل خودرو را مطالبه کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ترجیحا منتظر اعلام نظر دادگاه باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر با اقامه دادخواست و صدور حکم دادگاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت خواهر میباشد
چنان‌چه نامبرده به شما شفاها فروخته است تایید و اعلان و تنفیذ بیع شفافی را مطرح نمایید