مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت شریک با فروش خودرو شریکی

با سلام ما سال 98پدرم اومد گفت بیا پولاتو خرج نکن با هم شریکی ماشین بخریم منم پول نقد 20میلیون داشتم پدرم ام 20میلیون داشت رو هم انداختیم رفتیم یه ماشین سواری ریو ب قیمت 43میلیون فک کنم خریدیم بعدش رفتیم محضر سه دونگ اش رو ب نام من زد سه دونگ اش ام ب نام خودش و کارت ماشین ب نام من اومد....حالا ک من زن گرفتم و پول لازم دارم میگم ماشین رو بیا بفروشیم 200ملیون به بالا میدن ماشینو بفروشیم تو که واس خودت یه ماشین دیگه داری سوار شو من هم برم با پول این ماشین ک دور بر صدمیلیون میشه یه مغازه بزنم.. حالام دعوا مون بالا گرفته و مدارک ماشین رو برداشته و هیچی نیس از مدارک اش قایم کرده همرو من هم بیکارم و هیچی پول ندارم سرمایه ام کلا همین پول ماشینه ک نامیده بهم..ب نظر شما کارشناس ها و وکیل های محترم من باید چیکار کنم از چ راهی برم ک بتونم ب پولم برسم چون می‌خوام مغازه بزنم لطفن راهنمایی ام بکنین بخدا گیرم..مرسی از همه تون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منعی جهت انتقال و فروش نیست
نسبت به سند اگر بنام شما باشد
امکان اعلام مفقودی و اخذ المثنی وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سه دانگ خودرو در برگ سبز متعلق به شما است و مالک هستید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید درخواست فروش مال مشاع را بنمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

درخواست سند المثنی کنید با توجه به اینکه مالکیت سه دانگ خودرو به نام شماست و بعد میتونید دستور فروش بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل مشاع بودن خودروی موصوف در متن سوال، دادخواست به خواسته فروش مال مشاع را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه استرداد اسناد مالکیت خودرو
دوم دادخواست فروش مال مشاع

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با توجه به اینکه سه دانگ ماشین بنام شما ثبت شده میتونید با طرح دادخواست الزام به فروش مال مشاع نسبت به فروش وسیله نقلیه حکم بگیرید . ضمنا نبود مدارک در دست شما مهم نیست با استعلام از پلیس راهور میتوانید مالکیت خود را به اثبات برسانید . چندین مورد پرونده مشابه داشتم و احکام متعدد به نفع موکلین هم صادر شد .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سندالنی بگیررد و دادخواست فروش مال مشاع

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

توجه به مواد 591 و 595 قانون مدنی و ماده 317 قانون امور حسبی و ملاک مواد 1 و 4 قانون افراز و فروش املاک مشاع، در فرض سؤال هر شریک مال مشاعی می تواند ضمن دادخواست واحد تقسیم مال مشاع و در صورت غیرقابل تقسیم بودن، فروش آن را درخواست نماید.