مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی شماره پارکینگ در مبایعه نامه و سند

سلام.وقت بخیر.من 5سال پیش اپارتمانی خریدم که در مبایعه نامه شماره پارکینگ شماره 1وانباری 1قید شده است ودرسند تک برک شماره پارکینگ شماره 2مزاحم وشماره انباری شماره 3 قید شده است.که تازه متوجه شدم میخواستم ببینم باید چیکارکنم ازلحاظ قانونی.درصورتی که من پارکینگ مزاحم نخریده بودم.ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در مبایعه نامه از کلمه مزاحم تستفاده نشده دادخو است فسخ