مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام بنده حدود یکسال هست یک دستگاه ماشین خریداری کردم که به اسم بنده تعویض پلاک انجام شده ولی سند قطعی از طرف فروشنده علارغم چندین بار پیگیری و تماس با فروشنده موفق به این کار نشدم و الان مجبورم از راه قضایی اقدام کنم لازم به ذکر هست که سند بعد از پیگیری ها معلوم شده سند هم به اسم فروشنده نبوده (دست به دست شدن ماشین از طرف بنگاهی ها) تا اینکه به دست من رسیده و بنگاهی که من از آن خریداری کردم به من اطمینان داد که سند رویت شده ولی در اصل اینطور نبوده است. لذا ممنون میشم نحوه پیگیری این پرونده را به من اعلام کنید و اینکه من از کجا باید شروع کنم لازم به ذکر هست که برگ سبز ماشین و برگه کمپانی دست بنده موجود هست. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید آنها متن از پیش اماده شده دارند