مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام وقت بخیر از منو بردارم شکایت شده که من یه چک 20 میلیون تومانی حامل به شخصی دادم و قبل ان هم 120 میلیون از من چک داشت چکهای قبلی پاس کردم ماشین داشتم فروختم پاس کردم الان این 20 میلیون محکوم شدم اعسار دادم روز اعسار شاکی شاهیدن قبول نکرد و گفت که این دو برادر دارن پول من نمیدن برادر منم پشت چک امضا کرده من و برادرم نه ماشین نه خونه داریم هیچ چیز ثبتی الان نداریم قبل از شکایت هر چه داشتیم فروختیم چک همین طلب کار پاس کردیم البته شورا از شهود ها سوال کرد همه چیز در مورد ما نوشت که ما چی داریم نداریم شهود هم گفتم ما چیزی نداریم طلب کار اعتراض کرد که چند نفر شاهد داره که قبلا برایمان این چک ها را تقسیط رده همه اینها را شورا انجا نوشته به نظر شما چی میشه. ممنون میشم زود جواب بدید

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود مقام تصمیم گیرنده قاضی است و مشخص نیست در پرونده چه اظهاراتی هست فلذا این موضوع مقدور نیست که اظهار نظر کنم