مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک سرقفلی

با سلام و احترام
پدر اینجانب سرقفلی مغازه ای را از سال 70 در اختیار دارد از سال 93 برادرم در مغازه مشغول به کار است حال مالک تصمیم به فروش ملک و و خریدار ان نیز تصمیم به نوسازی نموده است سوال اینکه با عنایت به درخواست تخلیه خریدار و تعیین قیمت کارشناسی ایا این قیمت کارشناسی عادلانه و مطابق با نرخ روز همان منطقه است ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما اگر راصی نبودید میتوانید به کارشناس سه نفره ارجاع دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
می توانید به نظر کارشناس مذبور اعتراض کنید و درخواست برسی در هیات 3 نفره را داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

آیا می توانید به نظریه کارشناس اعتراض نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله برای صدور حکم تخلیه سرقفلی ، مالک باید قیمت روز سرقفلی را طبق نظر کارشناس رسمی پرداخت نماید

و نظریه کارشناس ، قابل اعتراض میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل