مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به صورت سرقفلی

سلام. من یک متر در ده متر از مغازه بغل مغازه ام رو خریدم که به مغازم اضافه کنم. حالا طرف داخل قولنامه بدون این که من متوجه بشم نوشته به صورت سرقفلی فروخته به من و نمیگذارد دیوارش بکشم. ملکم وکالتی از پدربزرگش به او رسیده که سند دار است و سر قفلی نبوده . حالا داخل قولنامه اسم سرقفلی آورده به مشکل بر خوردم. آیا این ملک که خریدم سرقفلی نبوده و وکالتی به این آقا رسیده میتواند سر قفلی بفروشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید.
می توانید با عنوان اشتباه در اوصاف اساسی معامله قرارداد را باطل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که مورد توافق بوده شما می‌توانید الزام آن را از طریق دادگاه بخواهید