مشاوره حقوقی رایگان - حضور در دادگاه در زمان سربازی

سلام، در یه جایی کار کردم و قراردادم تموم شد، الان صاحب کارم هر روز به بهانه ای میره ازم شکایت میکنه، سوالم اینه اگه من سربازی باشم و زمان حضورم در دادگاه مصادف باشه با زمانی که در پادگان هستم چه اتفاقی میفته آیا قاضی در غیابم حکم میده، خب من تو پادگان هستم و نمیتونم در دادگاه برای ارائه توضیح حاضر بشم، آیا قاضی این رو لحاظ میکنه که من سرباز هستم و نتونستم که بیام؟ میشه توضیح بدید که اگه از یه سرباز شکایت بشه و روز دادگاه طوری باشه که اون سرباز تو پادگان باشه چه اتفاقی میفته ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ابلاغیه به یگان شما ارسال می شود ضمنن کافیست برگه ابلاغ که به سمانه ثنای شما می اید را به فرمانده نشان دهید